Cartofi taranesti

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2013 | 4853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi (depinde cate persoane sunteti)
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • boia de ardei iute
  • marar uscat
  • ulei
  • sare
  • piper
  • muschi de porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

CartofIi ii curatam si ii taiem in cuburi. Intr-o tigaie adaugam ulei si cand s/a incalzit adaugam cartofiI ii lasam sa se prajeasca putin. Adaugam 1-2 cani de apa si lasam sa fiarba amestecam din cand in cand. Cand aproape a scazut apa adaugam ceapa,usturoiul tocat,mararul,sarea si piperul dupa gust,muschiuletul de porc taiat felii(pe care l-am prajit inainte). Amestecam din cand in cand si adaugam boiaua de ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti cu aripioare de pui la cuptor