O mancare rapida, usoara si gustoasa!
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Spanacul dezghetat se toaca marunt.
Intr-o craticioara se pun la calit in ulei cu putina apa, o parte din ceapa si usturoi. Dupa ce s-a inmuiat se adauga spanacul si se lasa sa dea un clocot. Amidonul se desface in smantana si putina apa rece, se adauga la spanac si se lasa sa fiarba la foc mic cca. 3 minute pana se ingroasa sosul.
Intr-un vas wok se pune la calit restul de ceapa si usturoi. Intre timp ciupercile se curata si se taie julienne. Se adauga la amestecul de ceapa, se asezoneza de sare si boia apoi se lasa sa fiarba acoperit cca. 15 minute. Se completeaza cu apa daca e nevoie, cat sa nu se arda. La final se adauga zacusa si se mai lasa sa da un clocot.
Intre timp se pune la fiert apa cu putina sare pentru tortellini. Se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se strecoara si se presara putin ulei peste ele sa nu se lipeasca.
La acest fel de mancare nu aveti nevoie de salata. Pofta buna!