RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA

de Retete_Haplea in Tortellini, 13 Mai 2015 | 4961 vizualizari

 

Sunt bune oricând la masă
Pastele făcute-n casă.

 

INGREDIENTE

  • Paste:
  • 2 oua,
  • 300 gr faina,
  • un praf de sare;
  • Umplutura:
  • 300 gr carne tocata,
  • 1 ceapa mica tocata marunt,
  • sare, piper;
  • Sos:
  • 150 ml smantana dulce,
  • 100 gr gorgonzola.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA:

- Amestecam ouale cu faina impreuna cu un praf de sare si framantam pana obtinem aluatul. Invelim aluatul intr-o folie si il lasam sa se odihneasca 30 minute
- Pentru umplutura, calim ceapa, adaugam carnea tocata si lasam pe foc pana cand este facuta carnea. Condimentam cu sare si piper.
- Am intins foi cu ajutorul masinii de facut paste
- Decupam dreptunghiuri sau patratele, iar in mijloc punem umplutura de carne. Le inchidem cu ajutorul unei furculite
- Punem apa la fiert cu un praf de sare cand aceasta incepe sa fiarba adaugam ravioli si lasam sa fiarba circa 10 minute. Le scurgem bine de apa.
- Pentru sos, topim gorgonzola in smantana.
- pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi