Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert

de mihaelar63 in Tortellini, 22 Apr 2015 | 5802 vizualizari

 

Este gustos, rapid si multumeste pe toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept curcan
  • 500 gr tortellini cu ciuperci
  • 250 ciuperci de padure [ eu am avut congelate]
  • 50 g ulei
  • 50 gr unt
  • 3 cepe verzi
  • 1/2 ardei rosu
  • 100 g branza Camembert
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara pudra
  • busuioc verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert:

Pieptul de curcan se  taie fasii sau forma ce o doriti .si se prajeste usor in uleiul incins amestecat cu unt .

Ceapa spalata si taiata rondele, ardeiul rosu cubulete se aduga la curcan. Sarati.

In continuare se pun ciupercile si branza taiata/ rupta mai marunt. Amestecati si incorporati smanatana .

Diluati cu o  cana de apa. Puneti tortellini la fiert direct aici. Daca este nevoie mai adugati apa.

Supravegheati si cand tortellini sunt fierti si au absorbit lichidul condimentati cu piper, nucsoara si sare daca este nevoie.

Seviti tortellini cu curcan decorat cu busuioc verde .

TIPS-URI

1

Daca preparati sos cu carne pentru paste diluati-l cu apa si fierbeti pastele direct in acesata. Vor fi delicioase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mihaelar63 1

23.04.2015, 19:10

Cristino da-le la zmei si ceva carnita . Imposibil sa nu ai tu la rezervele federale ceva carnaciori sau sunculita ))

mihaelar63 1

23.04.2015, 19:11

Catalina am incercat sa ademenesc si frantuzii

mihaelar63 1

23.04.2015, 19:11

Mirela trebuie sa testezi ;-*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne cu sos de rosii si portocale