Mod preparare blat :
Separam ouale,galbenusurile le frecam cu zaharul pana se dubleaza cantitatea. Adaugam cacaoa si amestecam. Batem bine bine albusurile,le adaugam peste galbenusuri,adaugam faina si amestecam cu dosul unei linguri. Tapetam o forma cu ulei si faina,turnam compozitia si dam blatul la cuptor pana trece testul scocbitorii.
Gelatina o punem in apa 5 minute,dupa care o punem pe baie de aburi pana devine lichida.
Batem frisca tare,adaugam gelatina si mai batem in continuare.
Visinele le punem la scurs
Dupa ce s-a racit blatul,il taiem in 3.
Insiropam foarte bine blatul cu compot,punem un strat de frisca,visine,al doilea blat,il insiropam,intindem frisca,punem visine,insiropam cel de al treilea blat,imbracam tortul in frisca.
Ornam dupa bunul plac,eu l-am ornat cu carlionti de ciocolata si ciocolata razalita.