Tort exotic

de Lily_Musat in Torturi, 11 Ian 2011 | 5282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 2 linguri ulei.
  • Ingredeiente pentru sirop:
  • Zeama de la 2 portocale
  • Ingrediente pentru crema:
  • Crema Dr. Otkel de ciocolata cu rom si trufe.
  • Ingrediente pentru ornare:
  • Frisca hulala 200 gr.
  • 2 mandarine
  • 2 kiwi
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort exotic:

BLATUL:

Se amesteca cu mixerul albusurile cu zaharul pana se fac spuma, se adauga galbenusurile pe rand, faina in ploaie, si dupa ce se bat bine la sfarsit se pune uleiul, apoi se mai bat putin.

Se pune compozitia in forma tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul bine incins, pe gratarul din mijloc pentru cca 40-50 minute, pana ce capata o culoare aurie.

SIROPUL Se storc 2 portocale cu care se insiropeaza blatul.

CREMA:Crema praf pentru tort de la Dr. OTKER de ciocolata cu rom si trufe care se prepara cu lapte rece si zahar pudra. Scrie pe punga cum se prepara. Ai nevoie de lapte 250 gr. si 3 linguri de zahar pudra.

Ornarea tortului se face cu frica batuta, mandarine si kiwi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort exotic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Kodrit Kadir