am facut acest dulce de ziua mea de Sf.Andrei . foarte usor de facut si foarte bun la gust :)
Se amesteca praful de budinca cu zaharul,lichiorul si 5 linguri de lapte rece.
Se pune pe foc restul de lapte pina se incalzeste putin si apoi il turnam peste praful de budinca amestecind. Se pune inapoi pe foc si se amesteca incontinuu pina este gata budinca. O dam de pe foc si o lasam sa se raceasca.
Fructele de padure se spala. Se pun aproximativ 50 grame deoparte pentru ornat iar restul se toaca marunt.
Se ia o forma de chec si se ''imbraca'' in folie alimentara ( ceolofan) si se toarna un strat de budinca,apoi putin din fructele de padure si apoi un strat de biscuiti. Operatiunea se repeta si se incheie cu stratul de biscuiti.
Se da la frigider pentru 1 ora, dupa care se scoate,cu atentie se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca si cele 50 grame fructe de padure.