Blatul
Se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile pe care le-am batut cu uleiul si apa, mixam bine, dupa care adaugam faina amestecata cu praful si coaja de lamaie.
Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza, turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca, dupa care taiem blatul in 3.
Crema
Smantana o mixam 1 minut, dupa care adaugam zaharul si mixam pana ce isi dubleaza volumul si zaharul s-a topit, adaugam frisca mixata inainte si omogenizam.
Fructele de padure le pisam (200 g am folosit eu), cu furculita si amestecam cu frisca.
Asamblare - asezam prima foaie de blat-insiropam-crema, (eu din fructele care le-am oprit am pus in mijlocul cremei si am amestecat putin)-foaie-sirop-crema-foia de blat-insiropam si dam la rece 30 minute, dupa care decoram dupa preferinta.