Tort cu fructe de padure

de Bucataria_Portocalie in Torturi, 14 Ian 2010 | 32308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet fructe padure (congelate am avut eu)
  • 4 galbenusuri
  • 1 pachet piscoturi pentru sampanie
  • 500 ml frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 1 cutie mascarpone (250 gr)
  • 1 cutie branza crema (200 gr)
  • compot zmeura pentru insiropat piscoturile sau lapte
  • esenta vanilie
  • 3 linguri faina
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe de padure:

Fructele de padure le dezghetam si le facem piure.

 Mixam mascarponele cu crema de branza si 2 linguri de zahar.

Punem laptele la fiert, frecam gabenusurile cu zahar, le adaugam peste lapte, punem faina treptat si amestecam bine cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Fierbem pana se ingroasa compozitia. La sfarsit adaugam esenta de vanilie.

Se bate frisca bine si se amesteca cu crema de lapte racita, cu compozitia de branza si fructele de padure. Se pastreaza frisca pentru decor.

Insiropam usor piscoturile si adaugam un strat de crema, un strat de piscoturi si iar crema pana se termina compozitia. Ornam cu frisca!

Cine se inscrie la o feliuta?

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort "aproape" Marble