Un Tort cu crema de zahar ars care primeste laude intotdeauna!
Cum se prepara reteta de tort cu crema de zahar ars
1) Caramelizezi zaharul(1 cana) intr-o cratita de 2-3 l si rotesti vasul,sa fie imbracati peretii.Lasati la racit
2) Amesteci ingredientele pentru crema apoi le torni in vasul tapetat.
3) Apoi o bagi in cuptorul preincalzit,la foc mediu aprox.30 minute,cat sa o coci pe jumatate.
4) Faci blatul:bati albusurile spuma cu zaharul,apoi adaugi si celelalte ingrediente.
5) Peste crema torni compozitia pentru blat si lasi totul la cuptor inca 30-40 minute.
6) Dupa ce tortul este gata,inchideti focul si mai lasati-l in cupor cam 30 minute pentru a nu se lasa,dupa care il scoatem punem un platou deasupra cratitei apoi rasturnam cu grija,
7) Nu scoatem cratita pana nu se raceste tortul cu crema de zahar ars.