Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"

de amalia01 in Torturi, 12 Mar 2015 | 7204 vizualizari

 

A fost ziua mea... Motiv pentru care m-am distrat putin in bucatarie. Si asa s-a nascut tortul...

 

INGREDIENTE

  • 200 g piscoturi
  • 3 linguri cacao instant
  • 200 ml apa rece
  • 500 ml frisca
  • 250 ml lapte
  • 200 g crema de branza natur
  • 2 pachete mari de biscuiti Oreo
  • ornamente din pasta de zahar
  • ornamente pentru tort
  • intaritor pentru frisca
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort "BUCURIE IN BUCATARIE":

Iei o forma pentru tort patrata, cu pereti detasabili.

Prepari solutia de cacao instant.

Inmoi piscoturile in solutie si le asezi in tava.

Bati 250 ml de frisca , apoi adaugi crema de branza si mixezi din nou. Adaugi 6 biscuiti Oreo sfaramati si amesteci usor, cu o lingura de lemn. Asezi crema peste piscoturi.

Prepari crema de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj.

Bati restul de frisca impreuna cu intaritorul si amesteci cu crema.

Asezi crema astfel obtinuta peste crema alba.

Sfaramitezi 8 biscuiti si presari peste crema.

Dai la rece pentru 3 ore.

Sfarami restul de biscuiti.

Cu ajutorul unui cutit cu lama lata si fara varf desprinzi usor crema de pe peretele tavii si ii indepartezi.

Decorezi cu biscuitii si ornamentele, dupa plac.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort "BUCURIE IN BUCATARIE"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema dubla de ciocolata