Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă

de Dana_Retetegg in Torturi, 4 Ian 2011 | 7413 vizualizari

 

Tortul de anul acesta de la Revelion a fost facut nu doar pentru sarbatorirea noului an ci si pentru sarbatorirea celor 3 luni implinite de Vladut (nepotelul nostru) pe 1 ianuarie.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort,
  • 2 plicuri de crema de ciocolata cu rom si trufe,
  • 500 ml lapte,
  • 10 linguri de zahar,
  • esenta de rom,
  • frisca pentru decor.
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă:

Blatul de tort se taie in 3 parti egale pe orizontala.

Se prepara un sirop din 4 linguri de zahar si esenta de rom.

Crema de ciocolata cu rom si trufe se prepara amestecand praful din 2 pachete cu 500 ml lapte si 6 linguri de zahar.

Se insiropeaza prima felie de blat, se adauga apoi un strat de crema. Se repeta operatiunea si cu urmatorul blat.

Ultima felie de blat se insiropeaza, apoi se imbraca tortul cu frica si se decoreaza in functie de imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cremă de ciocolată şi frişcă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Oreo de Ziua Romaniei