Sa mai zic ceva?
Bucatile de fleica taiate in cuburi se sareaza dupa gust si se pun la prajit (pentru a fi carnea frageda si a nu se usca prea mult adaugati un pahar cu apa) pana se rumenesc frumos!
Cartofii, se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se paseaza apoi impreuna cu untul, cu sarea/delikatul, cu un praf de chili si o lingurita de tarhon. Optional putem adauga si 1-2 linguri cu smantana si patrunjel proaspat tocat. Rezultatul trebuie sa fie unul cremos si pufos.
Pentru sos taiem rosiile in cuburi, feliem usturoiul si le punem la calit in putin ulei. Adaugam sucul de rosii si condimentele (sare/delikat dupa gust, tarhon, oregano, busuioc, o lingurita rasa de chili, 3 foi de dafin) si lasam sa fiarba la foc mic atat cat sa scada suficient.
Se serveste cald si cu multa pofta!