Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.

de reisnaor_2006 in Porc, 16 Sep 2015 | 6358 vizualizari

 

Delicioasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 4 catei usturoi
  • 1 cutie pasta de rosii Cirio
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 200 gr orez prefiert
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio.:

           Se taie carnea de porc cubulete. Se incinge uleiul intr-o oala si se prajeste carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste pana se inmoaie bine, tot cam 10 minute, de data asta la foc mediu.

           Adaugam usturoiul strivit,bulionul,sarea,piperul.Fierbem cu capac pentru cca 30 minute, la foc mediu.Orezul il fierbem separat,il scurgem de apa,calim o ceapa si amestecam cu orzul fiert si o lingurita de delikat.Pofta buna.

TIPS-URI

1

In loc de orez serviti calda tocanita cu mamaliguta sau piure.

2

condimente putem adauga cimbru,boia de ardei,patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu orez si sos de rosii Cirio." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste si carnati in sos de rosii cu pilaf de orez