Tocanita din carne de porc cu ardei

de Valclaudia in Porc, 1 Sep 2013 | 3530 vizualizari

 

o mancam cu mare drag ca-i tare gustoasa! Tocmai de aceea o prepar destul de rar, stiu ca-i grea.... cu o multime de calorii...

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 gr. pulpa de porc
  • 2 cepe mari
  • 2 ardei mari rosii
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc cu ardei:

Spalam carnea si o taiem bucati.

Curatam si spalam ceapa si ardeii.

Ardeiul se taie bucati mari, ceapa se trece pein robot sa fie cat mai marunta.

Prajim timp de 10 minute carnea condimentata cu sare si piperf dupa gust in ulei.

Adaugam ardeiul si mai lasam la foc potrivit alte 5 minute.

Punem in cratita ceapa maruntita, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade complet toata apa.

Gustam si daca carnea este patrunsa, stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat.

Daca mai este nevoie sa fiarba putin, mai adaugam putina apa.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu piure de cartofi;

2

se poate servi cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu tocanita de porc si sos de smantana