Chiftele de porc

de DIANA B in Porc, 6 Aug 2011 | 4654 vizualizari

 

Am mai gasit niste poze , tot asa ratacite ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa sau fleica de porc
  • 2 galbenusuri de ou
  • 2 felii de paine (eu prefer si-un pic de gris)
  • usturoi cat doriti (eu , mult)
  • patrunjel frunze
  • marar frunze
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc:

Carnea de porc se trece prin masina de tocat de doua ori , dac-o ,,robotiti" , o pritociti voi din butoane , se amesteca cu condimente pe  gustul fiecaruia , se curata , spala si toaca frunzele aromatelor si se alatura amestecului ; se adauga galbenusurile , usturoiul trecut prin presa , nu prin masina de tocat , ca-si schimba gustul . Se adauga si feliile inmuiate-n lapte , dar bine stoarse si se amesteca cu sarg , ptr a face prietene toate ingredientele . Se lasa la odihna compozitia , pret de juma' de ora , timp in care mai trageti un ochi pe la retetele bucatarasilor . Se modeleaza chiftelele dupa dorinta , se dau prin faina pe ambele parti si se prajesc in ulei incins (iete , asta nu-mi place mie ... uleiul incins , dar daca la cuptor nu ies asa gustoase ... zic io) . Se consuma cat sunt inca fierbinti si de preferinta GOALE , fara paine .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne