Tocanita de pui cu naut si galuste de faina

de lili in Pui, 17 Sep 2015 | 3389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 2 ceape mari
  • 3 morcovi
  • o conserva cu naut de la SunFood
  • faina pentru galuste.
  • un ou
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu naut si galuste de faina:

Taiem ceapa si o pune la calit impreuna cu morcovul taiat rondele. Adaugam pulpele si apa cat sa le acopere. Le lasam la fiert. Cand incep sa fiarba adaugam si nautul. Mai lasam sa fiarba cateva  minute si ne apucam sa facem galustele. Cum preparam galustele: batem oul bine si adaugam faina atat cat sa fie un aluat mai grosut. Galustele le adaugam cand mancarea este aproape gata de fiert si mai lasam sa fiarba. Cand mancarea e gata putem adauga si frunze de patrunjel. Sa aveti pofta buna!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu naut si galuste de faina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si galuste de faina