Tocanita de pui (2)

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 15 Feb 2010 | 6141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe
  • 1ardei
  • 4 copanele
  • 6 linguri pasta
  • delikat
  • patrunjel
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui (2):

Se frige carnea separat.Ceapa o tocam marunt impreuna cu ardeiul si o punem la calit in ulei.Dupa ce s-au calit se adauga si carnea aproape fripta si se pune apa(sa acopere totul).

Cand este aproape gata se pune delikatul si pasta dizolvata in apa si se mai lasa 5 min.Intre timp se face un rantas din faina si apa care se toarna peste tocanita amestecand energic si se mai lasa putin pe foc.Se serveste cu patrunjel tocat

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare in bere cu sos de ceapa