Încă o reţetă delicioasă şi simplă ,pregătită la Multicooker.
În cuva aparatului punem ulei şi setăm pe modul FRY.
Între timp se toacă ceapa mărunt şi ardeii fâşiuţe. Se adaugă în uleiul încins şi se lasă cam 5 minute să se călească împreună.
Se setează modul BOIL şi apoi se adaugă carnea tăiată rondele . Se pune şi o cană cu apă.
Se curăţă cartofii şi se taie în sferturi, iar după 15 minute în care a fiert carnea, se adaugă şi aceştia împreună cu foaia de dafin. Se mai pune apă şi se lasă să se înmoaie.
Se testează cartofii dacă sunt fierţi după 20 de minute, apoi se adaugă pasta de roşii, sare şi piper după gust. Se mai fierbe totul câteva minute, după care se opreşte aparatul şi se pune verdeaţa tocată.
Se serveşte cu salată la alegere.
Poftă bună!