Muschiulet de porc la tigaie

de babi5 in Porc, 2 Apr 2014 | 3884 vizualizari

 

Simplu,usor de preparat si tare gustos

 

INGREDIENTE

  • 500 gr, muschiulet de porc (1 buc.)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • putina vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc la tigaie:

Muschiuletul se portioneaza, apoi se bate bine. Potrivim de sare si piper, se pune uleiul, se aseaza bucatile de muschiulet, se acopera si lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. Cand este bine rumenit asezam pe platou alaturi de garnitura dorita. Eu am folosit amestec mexican de legume.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Bun tare alaturi de garniturile dorite

2

Chiar si o salata este suficient..

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou de legume la gratar