Tocanita de porc cu galuste

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2014 | 3162 vizualizari

 

Rapid si gustos,preferata fetei mele.

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa medie
  • 2 galbenusuri
  • faina
  • 100g smantana(Pilos 20%)
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu galuste:

Intr-o cratita punem 2 linguri de ulei si calim ceapa taiata fidelute.Adaugam ardeiul taiat marunt si le calim.Taiem carnea cubulete si o adaugam peste ceapa si ardei si lasam sa se rumeneasca putin.

Punem apa in cratita cat sa acoperim carnea si o lasam sa fiarba la foc mediu.Dupa ce a fiert carnea adaugam galustele,rand pe rand facute din 2 galbenusuri amestecate cu faina,sare,piper si apa de la carne.

Dupa prepararea galustelor mai lasam sa fiarba 5 minute si adaugam smantana amestecata cu 2 linguri de faina.Sosul iasa ca o crema mai subtire,adaugam patrunjel dupa gust.

Un deliciu,pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc si cartofi intregi