Ciuperci umplute

de kiki in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2011 | 3852 vizualizari

 

Aceasta reteta e o combinatie intre reteta mea, care era cu carne si cea a mamei mele care foloseste doar legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • 150 g carne macinata
  • o ceapa
  • un morcov
  • 1 ou
  • frunze patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Cipuercile se curata, se spala si se taie coditele.

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se rade.

Se pun intr-o tigaie ceapa, morcovul si coditele taiate marunt, cu putin ulei de masline si se acopera cu un capac pentru 10 minute.Cand sunt gata se lasa putin la racit, dupa care se adauga carnea, oul, sare, piper si patrunjelul tocat marunt.

Cu aceasta compozitie   se umplu palarioarele  cu ajutorul unei lingurite.

Se pun intr-o tava, cu putin ulei si se dau la cuptor pentru 30-35 minute.

Se sevesc calde.

TIPS-URI

1

Umplutura e putin moale, nu este ca si cea de chiftele.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]