Tocanita de porc cu ciuperci

de Sim0na in Porc, 2 Apr 2012 | 4849 vizualizari

 

Sursa: http://iulianaflorentina.blogspot.com/2012/03/tocanita-de-ciuperci-cu-carne-de-porc.html
Multumesc Flory ptr reteta!!

 

INGREDIENTE

  • 400 g pulpa porc
  • 300 g ciuperci champignon
  • 4 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 5 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 150 ml suc de rosii
  • 1 lingurita boia iute
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ciuperci:

Carnea am taiat-o bucati potrivite, si am prajit-o pe ambele parti. Cand s-a rumenit, am adaugat sare, piper si o cana de apa si am lasat sa foarna pana s-a evaporat toata apa.

Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt si le-am adaugat peste carne. Am lasat cateva minute sa se caleasca, apoi am adaugat ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari. Am adaugat si vinul alb si lasam sa fiarba 15-20 minute, la foc potrivit, acoperind cratita cu un capac. Cand si vinul s-a evaporat aproape tot, am pus boia, sucul de rosii si putina apa, am amestecat bine si am mai lasat cateva minute pe foc. Am potrivit de sare, apoi am adaugat mararul verde tocat.

Am servit tocanita alaturi de mamaliguta calda si conopida cu varza rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu galuscute