Tocanita de pipote si inimi

de Lau in Mancaruri cu carne, 4 Mar 2012 | 8806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola de pipote si inimi
  • 1 ceapa
  • 2 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 200 ml suc de rosii
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 4 catei usturoi
  • boia de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Calim ceapa in putin ulei, adaugam ardeiul si morcovii taiati, lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam pipotele si mai lasam putin sa se caleasca impreuna. Am adaugat sucul de rosii, sare, foaia de dafin, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic, daca mai este nevoie completam cu apa. Cand au fiert pipotele lasam vasul descoperit si lasam sa fiarba pana scade la consistenta dorita.

Eu am adaugat o lingura de pasta de tomate cu o lingura de faina si am mai lasat sa fiarba cateva clocote, la final am adaugat usturoiul pisat, patrunjel si condimente dupa gust.

Am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]