Tocanita de naut cu carne de porc

de katty in Porc, 12 Noi 2014 | 18009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 300 gr naut din conserva sau fiert in prealabil
  • 600 gr pulpa de porc
  • 300 gr rosii cuburi din conserva
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc:

Spalam carnea , o tamponam bine cu servete absorbante , apoi o taiem cubulete mai mari .

Punem carnea la prajit in uleiul incins , amestecand in ea ocazional . Intre timp curatam ceapa si o tocam fin . Cand carnea s-a albit bine pe toate partile , adaugam ceapa si o lasam cateva minute pana se inmoaie  . Stingem cu apa calduta cat sa acopere carnea , acoperim vasul si il lasam sa fiarba la foc mediu 20 de minute. Adaugam nautul scurs , rosiile , sare , piper , cimbru si mai lasam sa fiarba 10-15 minute . Servim tocanita fierbinte cu patrunjel verde presarat deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut