Mancarica de naut cu afumatura

de oanapl in Porc, 13 Oct 2017 | 7491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie năut
  • 200 g afumătură
  • 1 ceapă albă uscată
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • bulion
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu afumatura:

Speli legumele, apoi tai cubulețe ceapa, roșia și ardeiul și dai morcovul pe răzătoare și le pui la călit în uleiul încins. Tai mușchiulețul felii și îl adaugi peste legume. Adaugi 2 căni de apă și condimentezi cu sare, piper și cimbru. 
Lași să clocotească până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi năutul scurs și clătit cu apă rece și bulionul. Lași să fiarbă la foc potrivit pentru 5-10 minute.
Se poate servi cu pătrunjel verde tocat mărunt (de data asta nu am avut). 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]