Punem nautul peste noapte in apa rece, a doua zi in vom pune in oala sub presiune sa se gateasca mai repede si mai bine. Lasam aproximativ 45 de minute, dupa care verificam daca este fiert.
Curatam si tocam legumele, sotam ceapa, ardeiul, morcovul, telina. Taiem carnea de porc cubulete mici si o vom adauga si pe aceasta peste legume plus cimbru. Lasam se se intrepatrunda bine aromele. Curatam cartofii, ii taiem in cubulete mici si ii punem la fiert, separat in apa rece cu sare, nu ii punem cu nautul la un loc ca s-ar zdobi.
Verificam daca nautul este fiert, daca este fiert se scurge de supa in care a fiert. Punem in alta cratita nautul fiert si adaugam carnea cu celelalte legume sotate plus cartofi fierti.
Potrivim de sare, piper, adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba maxim 10 minute, aproape de final adaugam cilantro si oprim focul.
Pofta Buna.