Tocanita de ficatei

de Zamfira in Ficat, 4 Oct 2012 | 9192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui (500 g)
  • 1 cepa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 rosie
  • boia dulce
  • patrunjel verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei:

Spalam, curatam de pielita si portionam ficateii de pui. Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt si ardeii bucatele. Calim ceapa si ardeii in ulei si in final adaugam 2 lingurite de boia dulce. Adaugam rosiile feliate, usturoiul pisat, ficateii, sare, piper. Timp de fierbere: 20 - 25 minute. In final adaugam patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu ciuperci si smantana la tigaie