Tocanita de curcan cu ardei

de oanapl in Retete Delikat, 17 Iun 2018 | 2464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • 5 cepe noi
  • 3 ardei albi copți
  • 2 roşii bine coapte
  • 1/2 conservă roșii în sos
  • sare
  • piper boabe Delikat
  • Amestec ierburi de grădină Delikat
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de curcan cu ardei:

Cureţi ceapa şi o tai julienne. Încingi uleiul într-o cratiţă şi călești ceapa.
Tai cubuleţe pieptul de curcan. Speli roșiile, le opărești și le decojești, apoi le tai cubulețe. Pui carnea și roșiile în cratiţă împreună cu câteva boabe de piper Delikat și o lingură amestec ierburi de grădină Delikat. Adaugi o linguriță de sare. Lași să se rumenească puțin carnea și apoi adaugi o cană de apă și lași să fiarbă la foc potrivit.

Frigi ardeii, îi cureți de coajă și semințe, îi tai fâșii şi îi pui în cratiţă. Pasezi roșiile din conservă și le adaugi peste compoziție. Amesteci şi lași să fiarbă compoziția (acoperită cu un capac) până când scade sosul și carnea este fiartă. Adaugi sare după gust și la final o lingură amestec ierburi de grădină Delikat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de curcan cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc in sos de mustar