1. Carnea se taie fasii, se da prin faina si amestec de ierburi si boia, apoi se prajeste in putin ulei, adaugandu-se apa, din cand in cand, sa nu se prinda.
2. Ceapa si morcovul se taie cubulete mici, iar ardeii, fasii subtiri.
3. Cand s-a rumenit carnea, se adauga legumele si se lasa la inmuiat, apoi se adauga bulionul, sare, boia si chilli.
4. Se amesteca cateva minute pe foc si se completeaza cu apa. (aproximativ 1,5l)
5. Se lasa sa fiarba 30 min, apoi se adauga cartofii taiati cubulete si se mai lasa 30 min pe foc.
6. Intre timp, se pregatesc galustele de faina. Faina se amesteca cu oul batut, pana se formeaza un aluat tare, din care se ia cu furculita cate putin si se firb in apa cu sare. Cand se ridica la suprafata, se scot.
7. Galustele se adauga in sos si se mai lasa cateva minute pe foc.
8. Se servesc cu patrunjel tocat.
9. Pofta buna!