Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de madi_marin in Slow Cooker, 8 Sep 2015 | 3993 vizualizari

 

A treia reţetă e o tocăniţă delicioasă cu ciuperci şi delicioşii ardei capia copţi, toate îmbăiate într-un sos de smântână şi mărar. Slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital a facut toată treaba! Mă rog...aproape :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 ardei capia cărnoşi copţi
  • 200 m smântână de gâtit
  • 1 linguriţă amidon
  • 200 ml supă de pui
  • 1 ceapă mică
  • sare
  • piper
  • mărar proaspăt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Tocăm ceapa mărunt mărunt, ardeii copţi fâşii, iar ciupercile felii.

Le punem pe toate cu 200 ml supă de pui.

Setăm slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital pe funcţia high pentru 2 ore.

Cu 20 de minute înainte să expire timpul adăugăm în vasul aparatului Crock-Pot amidonul dizolvat în smântâna de gătit şi potrivim gustul cu sare şi piper.

La sfârşit adăugăm mărar proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci si ardei copti la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de curcan la slow cooker Crock-Pot