Tocanita de ciuperci cu lapte de soia

de Dea_Dea in Mancaruri de post, 28 Mar 2013 | 6850 vizualizari

 

Un pranz minunat!!

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci
  • 1 fir de ceapa verde
  • 200 ml apa
  • 100 ml lapte de soia
  • 1 lingura rasa de faina integrala
  • sare
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu lapte de soia:

Ciupercile se curata si se taie fasii, ceapa se toaca si se pun la fiert cu apa  cam 20-30 min, la foc mediu.

Cand sunt fierte, se adauga  faina dizolvata in lapte. Se condimenteaza cu sare si patrunjel si se mai lasa 5-10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu lapte de soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare din soia