Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Aug 2014 | 16303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 6-8 aripioare de pui
  • 300 ml supa de pui
  • 2 linguri cu bulion/suc de rosii
  • ardei gras rosu/verde/galben
  • 2 cepe uscate
  • un morcov
  • 2-3 rosii
  • sare dupa gust
  • cateva frunzulite de busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui:

Rumenim usor aripioarele de pui.

Adaugam legumele tocate marunt si le calim pana ce devin translucide.

Taiem ciupercile in cuburi mici si le punem peste aripiaorele de pui, adaugand si supa.

Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba totul pentru 30 de minute aproximativ.

Saram dupa gust, adaugam bulionul/sucul de rosii si continuam fierberea pentru inca 10-15 minute (cat sa se lege sosul format).

Dupa ce luam vasul de pe foc, presaram busuiocul tocat.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Optional, se pot adauga si 2-3 catei de usturoi.

2

Ciupercile le-am curatat de coaja si le-am fiert pentru 10 minute, inainte de a le adauga in preparatul propriu-zis.

3

Este o tocanita minunata, servita alaturi de mamaliguta :) mai ales!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Panacris 1

12.08.2014, 11:19

Rocsi 1

12.08.2014, 13:07

Mmm, salivez!

Dya Daniela Andrei 1

12.08.2014, 17:57

Va pup ! Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]