O reteta simpla, rapida si delicioasa.
Legumele curatate si spalate le tocam. Cartofii curatati si spalati se taie in cuburi mai mari.
Pulpele dezosate se spala si se taie in bucati dupa preferinta, se presara cu sare si piper.
Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa si se lasa un pic pe foc pana cand aceasta devine sticloasa, dupa aia adaugam si restul legumelor taiata marunt , lasam pe foc 5 minute dupa care adugam carnea amestecam si lasam pe foc pana se albeste pe ambele parti. Adaugam cartofii taiati in cuburi mari sau dupa preferinta , completam cu apa ferbinte si lasam la foc mic se fiarba. Dupa ce cartofii au fiert se adauga o lingura de bulion, condimentele, potrivim de gust cu sare si piper si lasam sa mai fiarba 5-7 minute. Mancarica este gata cand este destul de scazuta. Dupa ce am oprit focul presaram verdeata marar, patrunjel un pic de cimbru sau ce va place voua.
Va doresc pofta buna!
1
completarea se face doar cu apa ferbinte