Friptura de pui cu sos picant si legume natur la Philips Multicooker (reteta 100)

de Doinavar in Pui, 4 Noi 2013 | 8024 vizualizari

 

Acest aparat este dotat cu un sistem suplimentar de control al temperaturii și timpului de gătire. Poți să ajustezi temperatura de la 40ºC la 180ºC și timpul de gătire între 5 minute și 12 ore. Poți chiar să adaugi ingrediente în timpul gătirii. Vei deveni un adevărat super-bucătar!

 

INGREDIENTE

  • pulpele sau pieptul de la 1 pui (1 pulpa si jumatate de piept)
  • 1-2 ardei iuti
  • 7-8 rosii cherry
  • 1-2 morcovi
  • 4-5 cartofi mai mici
  • 2 lingurite faina
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura usturoi verde (cativa catei de usturoi)
  • cateva frunze de telina
  • boia dulce si iute
  • cimbru, sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu sos picant si legume natur la Philips Multicooker (reteta 100):

De la MENU setati aparatul pe FRY, apoi apasati COOKING TIME si setati 8 minute.  Puneti in vas uleiul, apasati START si prajiti carnea cate 4 minute pe fiecare parte fara sa inchideti capacul. Puneti peste carne sare, piper, cimbru, boia dulce si putina iute, cateva feliute de ardei iute, usturoiul, rosiile taiate si 200 ml apa. In vasul superior, puneti legumele bine spalate, fara sa le curatati de coaja. Ele vor fierbe in aburi in timp ce mancarea se gateste. Setati din MENU  programul STEW, 50 minute de la COOKING TIME, apasati START si inchideti capacul.

Legumele fierte in coaja vor fi mult mai gustoase si nu se vor crapa. Cu vreo 10 minute inainte de terminarea programului, scoateti vasul de fiert la aburi si adaugati peste carne faina amestecata cu smantana si desfacuta in 50 ml vin alb. Inchideti din nou capacul si mancarea va fi gata. Intre timp, curatati legumele de coaja. Dupa finalizarea programului, aparatul intra automat in programul KEEP WARM si va tine mancarea calda pana o serviti. Daca nu doriti, deconectati Philips Multicooker de la sursa de curent. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu sos picant si legume natur la Philips Multicooker (reteta 100)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu tarhon la multicooker