Tocanita de ciuperci

de Raisha in Mancaruri de post, 5 Mar 2015 | 4967 vizualizari

 

O tocanita gustoasa de ciuperci...

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • - 1 ceapa
  • - 3 catei de usturoi
  • - 3 rosii
  • - 1 ardei gras rosu
  • - sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se pune o oala incapatoare cu putin ulei la incins dupa care se adauga ceapa si se lasa cateva minute la calit. Apoi se adauga si usturoiul.

Intre timp tocam cubulete ardeiul, il adaugam in tigaie si calim pana cand legumele devin moi. Rosiile le oparim separat intr-o tigaie cu apa ca sa le putem curata usor de coaja iar apoi le taiem cubulete. Ciupercile le tocam marunt si le adaugam in oala. Lasam legumele pe foc pana scade lichidul lasat de ciuperci, amestecand din cand in cand.

La final condimentam cu sare si piper.

Se mananca cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]