Tocanita de ciuperci

de geobucataras in Mancaruri de legume, 22 Ian 2014 | 3714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciuperci champignon
  • o ceapa mica
  • 2 linguri faina
  • 150 gr smantana
  • 5 linguri lapte
  • ulei
  • sare, piper
  • 2 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Eu tocanita am facut-o in ceaun, deci ceapa taiata foarte marunt o punem la calit in putin ulei dupa care punem ciupercile curatate si taiate cuburi (eu am avut puse la congelator) si lasam sa se caleasca un pic, dupa care adaugam apa cat sa acopere ciupercile si lasam sa fiarba la foc mediu. Intre timp preparam ingrosala, frecam bine smantana si adaugam faina, dupa ce am frecat bine adaugam laptele si amestecam pana nu mai are cocoloase. Ne uitam la ciuperci sa vedem daca s-au fiert si adaugam ingrosala amestecand continuu aprox 10 minute ,iar la urma adaugam sare, piper si usturoiul pisat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la ceaun