Tocanita de ciuperci

de mimmi in Mancaruri de legume, 7 Iul 2011 | 11473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 500 ml lapte,
  • 4 linguri faina,
  • sare,
  • piper,
  • boia,  
  • patrunjel.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Calim ceapa tocata marunt in putin ulei, dupa care adaugam ciupercile curate si taiate. Le calim pana se inmoaie ciupercile, adaugam apa, condimente dupa gust si lasam sa fiarba. Dupa ce s-au fiert ciupercile adaugam ingrosala din faina si lapte, amestecand continuu cca 5 minute. Stingem focul si adaugam patrunjel uscat sau proaspat.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de champignons cu mamaliguta