O mancare simpla, usoara, delicioasa si rapida!
Apa se pune la clocotit cu sare. Conopida se desface buchetele si se spala. Cand clocoteste apa se pune conopida si se lasa la fiert 10-15 min.Se scoate si se pune la scurs in strecuratoare.
Intr-un wok punem usturoiul si ceapa tocate , le lasam la foc mic 5 min , adaugam conopida. Se adauga sare, piper, rozmarin, marar,tarhon din otet, se mai lasa 5 min sa se intrepatrunda aromele.
Se adauga pasta de rosii diluata se amesteca usor , si se mai lasa la fiert 5 min.
POFTA BUNA!!
1
Se poate pune in loc de ceapa verde si usturoi verde si ceapa alba si usturoi uscat.
2
Este important sa nu fierbem prea mult conopida , ca sa nu degaje mirosul sulfuros.
3
Ca si condimente se mai poate folosi turmenicul care ii da culoare , sau daca , vrem putem pune praf de curry .