Tocanita de ciuperci

de lia maria in Mancaruri de post, 11 Noi 2010 | 4712 vizualizari

 

Se apropie postul si mi-am adus aminte de acesta delicioasa tocanita, pe care nu am mai preparat-o de ceva vreme.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 ardei (unul rosu unul galben)
  • putin praz
  • ulei
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se taie marunt ceapa, ardeiul si prazul, se da morcovul pe razatoarea mare si se dinstue toate, in putin ulei, cam 10’. Intre timp se taie ciupercile, nu foarte marunt. Punem si ciupercile in tigaie, adaugam sare si piper, cateii de usturoi pisati  si lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pana se evapora toata apa lasata de ciuperci. Adaugam pasta de tomate si frunzele de patrunjel maruntite si mai lasam pe foc 5’. Tocanita se poate servi cu piure de cartofi, cu orez sau mamaliguta.



Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci -post