Fasole verde scazuta

de Sim0na in Mancaruri de post, 21 Mar 2012 | 4703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastăi galbene
  • 1 ceapă mărişoară
  • 5+3 căţei usturoi
  • 1 lingură rasă boia iute
  • 1 lingură rasă delikat
  • piper alb
  • sare
  • o legătură patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta:

Am călit ceapa tocată mărunt. Când devine aurie am adăugat 5 căţei de usturoi pisaţi şi am mai lăsat la călit 1 minut. Am adăugat păstăile (eu am avut păstăi din grădina bunicii, congelate) şi am amestecat puţin, apoi am pus 400 ml apă călduţă. Când a început să fiarbă, am adăugat boia, delikatul şi piperul, am pus capacul şi am lăsat să fiarbă 30 minute. Am adăugat si cei 3 căţei de usturoi pisaţi, am potrivit de sare, am pus pătrunjelul tocat mărunt şi am mai lăsat 10 minute fără capac.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de iahnie de fasole rapida, cu fasole din conserva