Tocanita de cartofi cu sunca afumata

de rena in Mancaruri de legume, 23 Ian 2014 | 11783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • o ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3-4 feli de sunca
  • 2 linguri de bulion
  • ulei,sare,piper,
  • foi de dafin
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu sunca afumata:

Curatam si spalam cartofi.

Intr-o oala punem sunca taiata cuburi pe marimea care vrem ,un pic de ulei si lasam sa se prajeasca putin apoi adaugam ceapa si usturoiul tocat marunt si lasam sa se caleasca.Taiem cartofii cuburi,  ii adaugam si pe ei, la foc mijlociu sa nu se prinda de oala, si ii lasam in aburi sa se inabuseasca  si sa se inmoaie putin cartofii.

Punem bulionul in putina apa sa se dizolve si adaugam peste cartofi ,dupa gust punem sare,piper si foi de dafin.Punem capacul si lasam sa fiarba carrofii si zeama sa se ingroase putin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu sunca afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

23.01.2014, 20:42

Daaaa, nu se refuza asa ceva

Sim0na 1

23.01.2014, 21:14

rena 1

23.01.2014, 23:50

vai ma bucur mult ca va placut am sa va mai fac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu ceapa verde,rosii cherry si smantana