Se incalzeste, la foc mare, o lingura de ulei intr-un wok si se soteaza ceapa tocata, impreuna cu ghimbirul, 3-5 minute. Se adauga pasta de curry si se gateste 1 minut. Se adauga laptele de cocos, zaharul, sosul de peste si cel de soia si supa.
Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa 15 minute sau pana se ingroasa.
Se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, se toaca sparangheul nu foarte marunt, ceapa julienne, se rade morcovul pe razatoarea mare, se desface broccoli in buchetele si se toaca varza fin.
Intr-un wok, se incalzeste o lingura de ulei si se soteaza ceapa, sparanghelul, broccoli si morcovul pana cand sparangheul si broccoliul au o culoare de verde intens. Se adauga taiteii, se amesteca, apoi se adauga sosul. Se amesteca cu grija pana la omogenizare.
Se serveste cu felii de lime, varza rosie deasupra, seminte de susan si frunze proaspete de busuioc.