O reteta simpla si rapida, de post. Mie nu imi place tocanita apoasa, gen ciorba :P ci mai legata , groasa, dar daca voi doriti , puteti sa adaugati mai multa apa.
In vasul aparatului Multicooker puneti 40 ml ulei, o ceapa rosie tocata, selectati din MENIU programul Fry si apasati START.
Caliti timp de 5 minute ceapa, apoi adaugati cartofii curatati, spalati si taiati in patru.
Rumeniti-i usor pe toate partile amestecand ocazional.
Adaugati 4 linguri de zarzavat congelat - daca nu aveti adaugati legume dupa preferinte, cate putin din fiecare. Adaugati apa cat sa cuprinda cartofii.
Selectati din Meniu programul ...pfu....oare ce program oi fi selectat?:)))))
Selectati programul STEW, apasati START si inchideti capacul.
Cu 10 minute inainte de a fi gata programul , adaugati pasta de tomate (o lingurita), boia de ardei, usturoi tocat, sare, piper si patrunjel verde tocat.
Timpul de preparare depinde de calitatea cartofului, de cat de "fainos" este, asa ca recomand sa verificati dupa 20 minute cat de fierte sunt legumele, poate nu e necesar sa stea chiar 40 minute :)