Pilaf cu legume la cuptor

de madi_marin in Mancaruri de post, 16 Mar 2012 | 4266 vizualizari

 

Nu mi-e poftă des de pilaf şi mai ales cu legume, dar pentru că vroiam ceva uşor…fără carne, m-am gândit să fac o porţie mică. A ieşit foarte bun şi a mers de minune cu nişte castraveciori la saramură

 

INGREDIENTE

  • 1 cană de orez
  • 1 /2 ardei gras roşu
  • 2 fire de ceapă verde
  • 1 sfeclă roşie mică
  • sare
  • piper boabe
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume la cuptor:

Se spală orezul în mai multe ape.

Legumele tăiate mărunt se călesc în puţin ulei, apoi se adaugă peste orez, se pun şi sare şi piper şi apă de două ori mai multă decât cantitatea de orez. Se dă vasul la cuptor la foc potrivit până ce orezul e gata.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

madi_marin 1

17.03.2012, 17:57

Ica_mama.....multumesc....

Sylvia 1

18.03.2012, 15:32

superb !

madi_marin 1

18.03.2012, 18:20

Sylvia...multumesc...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume mexicane cu snitel de soia de post