Tocanita cu macrou

de katty in Peste, 12 Noi 2014 | 13823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 conserva rosii cuburi
  • 2 cartofi
  • 1-2 bucati macrou(de preferat proaspat)
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel verde pentru ornat
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu macrou:

Curatam bine pestele , ii scoatem intestinele si ii taiem capul si coada . Il spalam bine si il taiem in 4-5 bucati . Il lasam la scurs.Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins . Curatam cartofii,  ii spalam si ii taiem in bucati mai mari . Cand ceapa s-a inmuiat punem cartofii si stingem cu apa cat sa ii cuprinda . Punem capacul si lasam sa fiarba 10 minute . Punem rosiile , ardeiul si lasam sa fiarba inca 5 minute . Daca rosiile sunt prea acrisoare putem adauga 1/2 lingurita zahar .Adaugam bucatile de peste , sare , piper si mai lasam 5  minute  . Inainte de servire presaram patrunjel verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu macrou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, cu cus-cus