Tocanita cu inimioare de pui si legume

de Krystyan Trendy in Pui, 6 Noi 2013 | 3382 vizualizari

 

Inimioarele s-au mancat aproape toate ,inainte de a fi puse in tocanita . Daca aveti "hoti "in casa ,ascundeti inimioarele, altfel patiti ca mine :d

 

INGREDIENTE

  • 400 g inimioare
  • 100g masline negre feliate
  • 1 conopida
  • ardei gras rosu
  • 5 rosii decojite
  • 2 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • 100ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu inimioare de pui si legume:

Se spala inimioarele ,se curata,apoi se prajesc intr-o tigaie cu ulei .Adaugati si 100ml apa in tigaie ,pentru ca inimioarele sa fiarba bine si sa nu fie tari.Se scot dupa ce s-au prajit separat intr-o farfurie adanca si se acopera farfuria.

Se curata conopida,se spala si apoi se pune intr-o cratita cu apa si putina sare.

Se lasa sa dea un clocot apoi se scoate intr-o strecuratoare la scurs.Apoi curatam cepele,ardeiul gras,usturoiul ,le spalam,le tocam si le punem intr-o tigaie cu putin ulei,la calit.Cand incep sa se rumeneasca se adauga rosiile tocate cubulete .Se lasa sa se inabuse .Adaugam apoi conopida ,inimioarele prajite si sarea.Cand este aproape tocanita,se adauga maslinele .Mai lasam 5 minute si tocanita este gata pentru a fi servita.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si putin marar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu inimioare de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu galuste