Tocana din carne de porc

de mamaieelena in Porc, 15 Ian 2013 | 3551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpa de porc
  • 6 cepe mari
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 5-6 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana din carne de porc:

Carnea spalata si taiata in 10 bucati aproximativ. Ceapa se curata se spala si se taie julien, cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi. Rosiile din cutie se faramiteaza in bucati mai mici si toate aceste se pun in oala sub presiune, peste ele se adauga uleiul, condimentele si cam 100 ml apa. Se da la foc pana incepe sa fiarba apoi se lasa la foc mic 40 de minute.

Se lasa sa se raceasca si se poate servi cu muraturi (gogosari acri) si garnitura de chiftele din cartofi.

Pofta buna. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de toamnă