Tocana de strozzapreti cu fasole pastai si pasta de tomate

de Bya Ralu in Paste, 10 Oct 2016 | 3160 vizualizari

 

O mancarica rapida si buna

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ceapa alba
  • pasta proaspata strozzapreti
  • 1/2 borcan de fasole pastai verde
  • 2 catei de usturoi
  • pasta de tomate
  • vegeta/piper/ghimbir
  • parmezan ras
  • unt
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de strozzapreti cu fasole pastai si pasta de tomate:

Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie impreuna cu putin unt.

Dupa cateva minute adaugam ulei de masline si fasolea pastai scursa de zeama.

Punem pasta proaspata,acoperim cu apa,punem condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand e aproape gata se punem pasta de tomate si usturoiul strivit.

La sfarsit se pune parmezan ras.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Puteti adauga si pancetta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de strozzapreti cu fasole pastai si pasta de tomate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

11.10.2016, 16:41

) multumesc de apriecieri

RuxyRux 1

11.10.2016, 22:30

Era sa zic ce-or mai fi si strozza...dar gata m-am lamurit tu Gurito )) arata grozav!

Bya Ralu 1

12.10.2016, 18:25

)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pesto si ton