lecand de la Tiramisu reţetă originală, un desert simplu si delicios ...
Tiramisu reţetă originală
1.Separa albusurile de galbenusuri.
2.Mixeaza galbenusurile cu zaharul pana cand obtii o consistenta cremoasa.
3. Adauga mascarponele si o lingura de cafea naturala (lichida si rece ).
4.Bate albusurile cu un varf de cutit de sare ,pana cand are aspectul zapezii si sta "teapana" .
5. Adauga albusurile ,compozitiei de galbenusuri si mascarpone.Amesteca de jos in sus cu o lingura.
6.Intr-un recipient yena sau pahare individuale ,(depinde ce alegi ) ,pune un strat de piscoturi in prealabil inmuiate in cafea .Pune un strat de crema si un alt strat de piscoturi .Pune un alt strat de crema .
7.Pune totul la frigider pentru cel putin 2 ore .
8.Inainte de a-l servi ,presara in "ploaie" cacao amara .
1
Este foarte important sa folositi produse proaspete .